Vi tar hand om vår personal!

Medarbetare som mår bra och trivs på sin arbetsplats och bland kollegor är medarbetare som kommer göra ett bra jobb. Därför börjar ett företags goda rykte med sin personals mående.

Lika noga som vi är med att ta hand om era hem och arbetsplatser, är vi med att ta hand om oss själva. Under det senaste åren har vi drivit hälsofrämjande arbete, där vi tidigare bland annat har haft gemensam rundvandring på gym och tillsammans tränat Body Balance på STC i Skövde. Vi har också yogat tillsammans, under ledning av en av våra fantastiska kollegor.

Under sommaren tog vi hälsoarbetet ett (många) steg längre och gjorde det hela till en tävling. Individuellt och i lag har samtliga medarbetare deltagit i en stegtävling, vilken avslutades nu efter sommaren.

Tillsammans har Städkonsult och Rutakut gått 28 069 402 miljoner steg. Det motsvarar hela 51 procent av ett varv runt jorden.

Vi hade ett gemensamt snitt på 5208 steg per dag och kunde utifrån den app där samtliga registrerat sina steg kora några lyckliga vinnare – både via individuella insatser och i lagen gemensamt.

Bra kämpat samtliga!

Som anställd hos oss har du tillgång till: 

+ Friskvårdsbidrag

+ Massage

+ Naprapat och kiropraktor

+ Företagshälsovård

+ Kontinuerlig utbildning

Prata med Ida
på HR för mer information.

Ida Knutsson
0500-74 98 73

Boka möte