Hemstäd

Vi kan göra din vardag lite skönare

Varför inte göra din vardag lite skönare? Låt Jessica komma hem på ett kostnadsfritt besök. Vi går igenom hur dina behov och dina önskemål ser ut och berättar om vilka tjänster vi erbjuder. Du bestämmer sedan om, hur ofta och i vilken omfattning du vill ha hjälp av oss.

När vi genomför uppdrag hemma hos dig är det alltid samma personal som städar, på utsatt tid och i överenskommen omfattning. Förutom generell städning erbjuder vi även att bädda rent i sängar, byte av handdukar och leverans av förbrukningsvaror som toalettpapper, diskmedel och handtvål. Det finns även möjlighet att lägga in fönsterputsning två gånger om året i avtalet. Vid första städtillfället levererar vi ett personligt kit med hink och miljövänliga rengöringsmedel som sedan fylls på efter behov.

Låt vårt hemstäd bidra till den sköna känslan av ett rent och ombonat hem – den guldkanten på vardagen är du värd!

Vanliga frågor om hemstäd

Grundregeln för skattereduktion av RUT/ROT-arbete är att du som vill nyttja avdraget själv äger bostaden (småhus, bostadsrätt, eller ägarlägenhet) där arbetet utförs. Skattereduktion för husarbeten medges med halva arbetskostnaden och med högst 25 000 kr per person och år. Skattereduktion ges bara för arbetskostnad. Material- och resekostnader i samband med husarbetet ger inte rätt till skattereduktion. Reglering av ditt RUT-avdrag sker direkt på fakturan. Mer information om avdraget finns att läsa på Skatteverkets webbsida.

RutAkuts personal har signerat sekretessavtal som gäller för samtliga uppdrag. Du kan vara trygg när du anlitar oss för hemstäd.

RutAkut har självklart såväl F-skattsedel som ansvarsförsäkring och kollektivavtal. Vi tar ansvar för såväl medarbetare som kunder fullt ut.

I det fall kunden vill ger extra förtroende genom överlämnande av nyckel bär RutAkut ansvar för säker hantering. Vi har en fastlagd rutin för nyckelhantering som garanterar din trygghet när du anlitar oss.

Vi använder alltid miljövänliga rengöringsmedel som en del i vårt arbete för att minimera vår miljöpåverkan.

Vi följer de regler som anges enligt GDPR – General Data Protection Regulation. Läs mer utförligt om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Jag vet att jag gör nytta i mitt arbete. Jag är stolt över att kunna bidra med en tjänst som gör andra människors liv enklare.

— Isabelle Häljeskog

Det är ett socialt och fritt jobb där man dessutom ständigt får uppskattning.

— Isabelle Häljeskog

Om kunden är nöjd, då är jag nöjd.

— Annika Andersson

Boka möte