Våra kunder tycker till!

Med målet att vara ett företag vars kunder känner sig nöjda och väl omhändertagna har vi under våren genomfört ett antal kundintervjuer. På så vis får vi en uppfattning om hur de upplever vår tjänst, likväl som vårt bemötande, två delar som vi likvärdigt värderar.

Såhär svarade Wilhelm: 

På vilken ort tar du emot hemstäd?
Jag befinner mig i Moholm.

Hur länge har du använt dig av RutAkut som tjänst?
Oj det är ett bra tag, åtminstone i fyra år.

Är RutAkut det första hemstädsbolag du använder dig av?
Ja det är det. Jag flyttade till Västergötland 2018 och blev då rekommenderad av ägarna till det hus som jag köpte om att anlita hemstäd. Så då tog jag över RutAkut från dem. De var så nöjda och rekommenderade därför vidare. Huset är dessutom så oerhört stort så jag hade aldrig hunnit ta hand om det själv.

Vilken typ av tjänst betalar du för?
Städning varannan vecka. 

Vad gör de?
De städar i kök, badrum, och övriga ytor. Det är storstädning helt enkelt, dammning, dammsugning och våttorkning. Sedan bokar jag fönsterputs separat också, men inte på veckovis basis.

Är det alltid samma lokalvårdare som kommer?
Nästan alltid, jag är inte alltid hemma dock så vågar inte svara på hur det ser ut exakt. Men som jag märkt av det, så är det samma personer som cirkulerar.

Hur upplever du kontakten med dem?
Jag brukar kunna skriva till dem om det är någonting. Jag har gästvåning på nedervåningen tillexempel, och den behöver inte alltid städas. Sådana typer av kommentarer är lätta att förmedla och vice versa om de undrar över något så skriver de till mig. I undantagsfall så ringer vi, men oavsett fungerar det väldigt bra.

Hur upplever du resultatet på städningen?
Jag har aldrig haft något att klaga på.

Vad är bäst med RutAkut?
Vad ska man säga… jag har ju inget att jämföra med. Skulle jag städa själv skulle det bli katastrof. Jessica, som är chef, hanterar det oerhört bra och vill man ändra på saker och ting tätt inpå, till exempel som när jag och min fru reser bort under vintern, är det inga problem att komma med kort varsel och ställa in städningen. De är väldigt resonabla och således är det aldrig några konstigheter. Det var dessutom någon gång som jag behövde akutstädning och det var inga bekymmer det heller. Från ledningens sida är det en absolut flexibilitet.

På vilket sätt finns det potential till förbättring?
Det finns säkert potential men inte som jag kan komma på här och nu, jag är väldigt nöjd.  

Skulle du rekommendera RutAkut till andra?
Absolut.

Vilka tre ord skulle du använda för att beskriva din upplevelse av Rutakut?
Pålitlighet, noggrannhet och vänligt bemötande i alla avseenden.

Som anställd hos oss har du tillgång till: 

+ Friskvårdsbidrag

+ Massage

+ Naprapat och kiropraktor

+ Företagshälsovård

+ Kontinuerlig utbildning

Prata med Ida
på HR för mer information.

Ida Knutsson
0500-74 98 73

Boka möte