Säg hej till Viktor Ahonen – vår nye säljare!

I september fick vi förstärkning på kontoret, i Viktor Ahonen som anslöt till oss i rollen som säljare. Han kommer främst att rikta in sig mot företagssidan och ägna sig åt aktiv försäljning gentemot den. Vi välkomnar varmt Viktor och tog ett litet snack med honom om känslan inför det nya uppdraget:

Hej Viktor! Hur kommer det sig att du hamnat här hos oss på Städkonsult?
Jag har varit inom industrin i många år, från början är jag utbildad elektriker men jag har också arbetat på Volvo i Skövde och IAC i Skara. Efter ganska många år i den branschen så kände jag att det var dags för något nytt. Jag ville utveckla mig själv och via en dialog med Greger fick jag nys om att Städkonsult sökte en säljare som kunde syssla med aktiv försäljning gentemot företagskunder, och nu sitter jag här.

Har du arbetat något med sälj innan?
Bara litegrann. Jag gjorde en vända på ett företag som sålde profileringsprodukter till företag. Men det som är så intressant med sälj är att man aldrig blir fullärd. Det finns alltid något nytt att lära sig och det dras jag till med yrket. Nu befinner jag mig i en helt ny bransch och det är väldigt spännande.

Vad kommer din nya roll att innebära?
Mitt jobb blir att hitta nya företag och kontakta dem för att diskutera våra tjänster. Innan har vi bara arbetat med företag som själva tagit kontakt med oss, men i och med det här lägger vi i en extra växel.

Du har hunnit arbeta i sex veckor. Hur har du spenderat dem?
Under min första månad fick jag hänga med våra duktiga städare ute på fältet och låt mig understryka att det verkligen gått upp för mig hur dålig jag själv är på att städa. Jag är väldigt imponerad av den rutin vi har, hur vi systematiskt delar upp städningen och betar av den efter en tydlig ordning. Jag hade ingen aning om att det gick till så och det var en häftig insikt. Samtidigt var det roligt att träffa våra kunder och tala med dem. Den 1 oktober klev jag in på kontoret och det känns knappt som att min stol har hunnit bli varm där ännu.

Kommer din tid ute på fältet påverka din egen städrutin?
Verkligen! Jag har redan börjat föra en lista över nya städprodukter som jag känner att jag måste köpa in. Framför allt en ordentlig dammvippa.

Hittills, vad är det bästa med företaget?
All personal. Både på kontoret och de som är ute och arbetar hos våra kunder. Jag har fått ett oerhört fint välkomnade och det känns som en trygg och bra arbetsgivare. Jag ser verkligen fram emot att arbeta här och komma igång på allvar.

När du inte jobbar hos oss, vad gör du då?
Jag är en aktiv person som gillar att röra på mig, därför hänger jag mycket på gymmet och lyfter skrot. När vädret tillåter spelar jag mycket golf, så jag pendlar mycket mellan de två aktiviteterna.

Som anställd hos oss har du tillgång till: 

+ Friskvårdsbidrag

+ Massage

+ Naprapat och kiropraktor

+ Företagshälsovård

+ Kontinuerlig utbildning

Prata med Ida
på HR för mer information.

Ida Knutsson
0500-74 98 73

Boka möte