Lär känna våra medarbetare – säg hej till Isabelle Häljeskog!

Hur länge har du jobbat på RutAkut? 
Jag har arbetat här sedan 2017. Det blev väldigt spontant, jag ringde in och frågade om de hade lediga tjänster. Sedan fick jag komma på en arbetsintervju dagen efter och sedan var jag här. 

Vilket är ditt uppdrag/område? 
Hemstäd och några enstaka gånger har jag även utfört företagsstäd. Kunderna som jag städar hos är en ganska likvärdig blandning, det är barnfamiljer och äldre och ganska jämt fördelat.  

Vad gör att du trivs med ditt jobb? 
Det sociala och friheten. Man är fri under ansvar. Jag träffar mycket kunder och man jobbar med bra personer runt sig. Dessutom märker man på kunderna att de uppskattar en.  

Vad är du stolt över i ditt arbete? 
Jag vet att jag gör nytta. Man ska vara stolt oavsett arbete, för alla arbeten är lika viktiga. Vi skulle inte klara oss utan lokalvårdare, sopgubbar, sjukvårdare. Alla är lika viktiga och det är viktigt att förmedla utåt också tycker jag.  

Vad är roligast med ditt arbete? 
Just att man får träffa mycket folk, jag tycker det är jätteroligt. Man utvecklas och man får ta för sig mycket. Man har mycket ansvar.  

Varför är Städkonsult en bra arbetsgivare? 
Jag gillar Jessica som chef. Hon är duktig och schysst. Vi har en bra kontakt.  

Vad skulle du lyfta fram som fördelar med arbetsplatsen och arbetsgivaren? 
Att det är ett bra team att jobba med, man känner sig trygg och är det problem så försöker de lösa det så snabbt och bra som möjligt. Det känns som att dem står på vår sida och backar upp oss om det är något.  

Som anställd hos oss har du tillgång till: 

+ Friskvårdsbidrag

+ Massage

+ Naprapat och kiropraktor

+ Företagshälsovård

+ Kontinuerlig utbildning

Prata med Ida
på HR för mer information.

Ida Knutsson
0500-74 98 73

Boka möte