Lär känna Annika Andersson – en av våra arbetare på RutAkut!

Hur länge har du jobbat på RutAkut?
Ett och ett halv år ungefär. Mitt gamla jobb var jag på i 20 år innan, men det stängde ner under pandemin. Det var en bekant som rekommenderade mig hit.

Vad är ditt uppdrag?
Hemstäd framförallt. Men jag har också några företag som jag städar på.Det är både företag och privatpersoner, men på hemstäd är det framför allt mycket äldre personer. Vi har någon industri ibland, men mest är det kontorslandskap.

Vad gör att du trivs med ditt jobb?
Det beror mycket på den jag jobbar ihop med, jag och min närmsta kollega trivs väldigt bra ihop och då är det roligt. Sedan är hemstäden är roliga, att komma hem till någon annan och få hjälpa någon att få det rent och fint.

Vad är du stolt över i ditt arbete?
Jag är stolt över att jag kan städa och hålla rent.

Vad är roligast med ditt arbete?
Att man gör sin kunder så nöjda, de är glada när de kommer hem till ett nystädat hem.

Varför är Städkonsult och RutAkut en bra arbetsgivare?
Det är inga problem någonstans, det funkar jättebra.

Vad skulle du lyfta fram som fördelar med arbetsplatsen och arbetsgivaren?
Att vi här i Töreboda är väldigt självständiga. Det klart att man har tider att passa men ändå känner man sig väldigt fri. Det är mycket åka bil, men jag tycker den friheten är skön. Man sköter sig själv och har förtroende.

Som anställd hos oss har du tillgång till: 

+ Friskvårdsbidrag

+ Massage

+ Naprapat och kiropraktor

+ Företagshälsovård

+ Kontinuerlig utbildning

Prata med Ida
på HR för mer information.

Ida Knutsson
0500-74 98 73

Boka möte