hemsTÄD

Varför inte göra din vardag lite skönare? Låt vår teamledare  på RutAkut/hemstäd komma hem på kostnadsfritt besök, vi presenterar oss och går igenom hur ditt önskemål ser ut. Du bestämmer hur ofta och i vilken omfattning du vill ha hjälp av oss.

När vi kommer till dig på uppdrag är det alltid samma personal som städar på avsedd tid och enligt överenskommen längd. Förutom städning så kan vi erbjuda strykning av kläder, renbäddning i sängar, utbyte av handdukar och leverans av förbrukningsvaror som toapapper, diskmedel, handtvål. Det finns även möjlighet att lägga in fönsterputsning 2 gånger om året i avtalet. Vid första städtillfället levererar vi ett personligt kit med hink och miljövänliga rengöringsmedel som sedan fylls på efter behov. Låt vårt hemstäd bidra till en skön känsla av ett rent och ombonat hem – det är du värd!

Kontakta oss »

Vanliga frågor gällande hemstäd:

Rutavdraget

Grundregeln för skattereduktion av RUT/ROT-arbete är att du som vill nyttja avdraget själv äger bostaden (småhus, bostadsrätt, eller ägarlägenhet) där arbetet utförs. Skattereduktion för husarbeten medges med halva arbetskostnaden och med högst 25 000 kr per person och år. Skattereduktion ges bara för arbetskostnad. Material- och resekostnader i samband med husarbetet ger inte rätt till skattereduktion. Mer information om avdraget finns att läsa på Skatteverkets hemsida. Direktreglering av ditt RUT-avdrag sker direkt på fakturan.

Sekeretess
RutAkuts personal är belagda med sekretess i samtliga uppdrag.

Försäkring och skattsedel
RutAkut garanterar att denne har såväl F-skattsedel som ansvarsförsäkring.

Nyckelhantering
Vid ev. överlämnande av nyckel ansvarar RutAkut för hanteringen.

Grönt är skönt
Vi använder miljövänliga rengöringsmedel.

GDPR – General Data Protection Regulation
Läs utförligt om hur vi hanterar dina personuppgifter